Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’adjudica a Nou Verd el contracte de neteja, manteniment i conservació de les zones verdes d’Olèrdola

La regidora de medi natural, Mireia Mancera, subratlla que amb el nou contracte es millora el seguiment i planificació de les tasques

dimecres 02 octubre 2019

 

L’Ajuntament d’Olèrdola ha adjudicat a Nou Verd el contracte de neteja, manteniment i conservació de les zones verdes del municipi. El contracte és anual, a comptar des d’aquest mes d’octubre, i s’ha adjudicat per un import de 91.833 €. El servei comprèn el manteniment, la neteja i recollida de les deixalles existents a les zones verdes, l’arbrat i jardineres públiques als tres pobles, les dues urbanitzacions i els dos polígons industrials. També inclou el manteniment d’ altres espais fora dels propis nuclis urbans, com barriades que disposin d’arbrat o zona verda, camps de futbol, cementiris municipals i espais de la finca municipal de la Muntanyeta.

L’empresa també assumeix el desbrossat, neteja i tractament de passos que a les urbanitzacions uneixen carrers transversalment. Per contracte, cada dia laborable l’empresa revisarà i netejarà aquestes zones verdes del municipi. En el cas de dies festius seguits, no transcorreran mai més de 72 hores sense que siguin ateses aquestes tasques de neteja.

La regidora de medi natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, Mireia Mancera, destaca que no hi ha modificacions rellevants respecte el contracte vigent fins ara, però sí que s’han previst mesures per a garantir la millora del seguiment i planificació per a fer més eficient el compliment d’aquesta neteja i manteniment de les zones verdes.(àudio)

La millora en seguiment i planificació ha d’evitar que es produeixin tasques insuficients com les detectades en algunes zones del municipi en la poda en verd. La regidora anunciava que les tasques que resten a Sant Miquel en aquesta poda es podran completar abans de l’inici de la Festa Major.(àudio)

El contracte aprovat ara és un ”contracte pont” que ha de permetre seguir prestant el servei i disposar del temps suficient per a elaborar els plecs de clàusules administratives i tècniques d’un nou concurs de neteja, manteniment i conservació de zones verdes, més ambiciós, que inclouria també la neteja i manteniment de parcel·les particulars i municipals no edificades.(àudio)

Mancera explicava que aquest pas endavant en el contracte de les zones verdes era un compromís electoral de la llista d’Alternativa per Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Mireia Mancera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions