Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’adjudica la redacció i execució de les obres d’ampliació i reforma de l’edifici de l’Ajuntament d’Olèrdola

L’ import del contracte és de 550.000€ i mentre durin les obres els serveis municipals es traslladaran al Centre Cívic La Xarxa
L'alcalde, Lucas Ramírez, ha apuntat que les obres podrien durar fins octubre de 2020
L'alcalde, Lucas Ramírez, ha apuntat que les obres podrien durar fins octubre de 2020

dimecres 13 novembre 2019

 

Per un import de 550.00 euros, l’Ajuntament d’Olèrdola ha adjudicat el contracte de redacció del projecte i d’execució de les obres de reforma i ampliació de la seu de l’Ajuntament d’Olèrdola. En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’alcalde, Lucas Ramírez, confirmava que bona part d’aquesta inversió, gairebé el 50%, es finançava gràcies a una subvenció de 240.000€ que ha atorgat la Diputació de Barcelona. L’alcalde explicava que es tracta d’una reforma “integral” de la part interior de l’edifici consistorial, situat a l’Avinguda Catalunya de Sant Miquel d’Olèrdola. El propòsit és millorar el servei per als veïns i millorar l’organització interna de l’Ajuntament.(àudio)

Segons la memòria valorada, ara pendent de definir-se en el projecte definitiu, a la planta baixa es traslladaria el nou saló de sessions i es remodelaria l’espai d’atenció ciutadana per a millorar la comoditat de l’atenció i la confidencialitat. L’alcalde també assenyalava que la reforma també farà que el servei de guàrdies municipals guanyi “visibilitat”.(àudio)

Segons les condicions d’adjudicació, en dos mesos han d’estar redactats el projecte i l’annex que fixa les condicions del trasllat dels serveis de l’edifici de l’Ajuntament a altres dependències municipals mentre durin les obres. L’alcalde ja avançava que els serveis municipals instal·lats a l’edifici de l’Ajuntament es traslladarien al Centre Cívic La Xarxa mentre s’executin els treballs.(àudio)

L’ajuntament preveu que el trasllat dels serveis a La Xarxa ja estigui completat durant el mes de gener. L’alcalde preveia que les obres de reforma i ampliació de la seu de l’Ajuntament podrien estar acabades entorn el mes d’octubre de 2020.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions