Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’adjudiquen per un import de 74.000 € les obres d’arranjament i millora estètica de les rotondes d’Olèrdola

En lletres corpòries de formigó es posarà el nom del nucli i en un marc metàl·lic superior es podrà llegir el nom del municipi en les quatre rotondes
Fotomuntatge inclòs en el projecte bàsic i executiu
Fotomuntatge inclòs en el projecte bàsic i executiu

dilluns 26 octubre 2020

 

L’arranjament i millora estètica de les rotondes d’Olèrdola va ser el projecte escollit en el procés participatiu convocat per triar una inversió que s’incorporés al pressupost de l’Ajuntament d’Olèrdola de 2018. La tramitació dels projectes es va veure alentida perquè les carreteres no són de titularitat municipal i calia l’acord amb altres administracions, a més de l’efecte per l’aturada de l’activitat pel confinament. Dijous es signava l’adjudicació d’aquestes obres que transformaran les rotondes d’accés a Moja, les dues rotondes d’entrada a Sant Miquel i la d’entrada a Sant Pere Molanta.

Els projectes inclouen la incorporació del nom del nucli a la rotonda i la millora de les condicions estètiques, de seguretat i funcionalitat de l’espai sobre el que s’intervé.

En cada rotonda es col·locarà unes lletres corpòries de formigó amb el nom del nucli amb un marc metàl·lic superior en el qual es podrà llegir el nom del municipi. Es contempla també l’enjardinament interior de les quatre rotondes amb plantes de tipus herbaci autòctones mediterrànies que no entorpeixin la visibilitat que requereixen les vies. A la franja més externa de la rotonda es disposarà un acabat de reblert de grava ceràmica reciclada. Finalment, per garantir una major visibilitat, també es farà el pintat del paviment de la vorera perimetral .

Juanma Samblás, regidor de via pública i urbanisme, explicava que on l’actuació serà més impactant és en la rotonda de la n340 que regula l’accés al poble i al polígon de Sant Pere Molanta.(àudio)

Les obres tenen un termini d’execució de 4 mesos.

Document Actions