Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ajorna la votació dels Pressupostos Participatius i es manté el procés per a decidir els usos de la zona del Bosquet

S’han emès 95 vots en el procés de participació del Bosquet, xifra que representa un 3 % del cens

dimarts 19 març 2019

 

El procés participatiu convocat per l’Ajuntament d’Olèrdola per a decidir el destí de 80.000 euros de la partida d’inversions ha quedat temporalment ajornat com a conseqüència de la convocatòria electoral de les eleccions generals del proper 28 d’abril. Els resultats de la fase de propostes d’inversions, així com l’inici de la segona fase del procés participatiu, dedicada a l’elecció de les propostes finalistes, es reactivarà a partir del 17 de juny. Serà llavors quan es donaran a conèixer totes les propostes realitzades i s’iniciarà el període de votació.

Sí que s’ha mantingut fins el final el procés convocat per a decidir els usos de la zona del Bosquet de Sant Miquel. Des del 4 al 17 de març, els veïns podien triar entre els tres projectes elaborats i els resultats s’avaluaran en una reunió de la comissió de participació de l’Ajuntament convocada per aquest dimecres al vespre. En aquest procés, els vots emesos han estat 95, que representen el 3% del cens. D’aquests 95 vots, 13 han estat invalidats. Per nuclis, el 58% dels vots provenen de Sant Miquel; el 22% de Sant Pere Molanta; el 17% de Moja i l’1’2% de Daltmar i Can Trabal.

El procés convocat per a definir la reurbanització de la rambla Pau Casals de Moja també s’ha aturat per després de les eleccions municipals, si així ho considera oportú el govern entrant.

Document Actions