Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ajornen les activitats de prevenció de la violència de gènere i la funció de teatre que s’havien programat per aquest cap de setmana a Olèrdola

L’Ajuntament ha decretat la suspensió fins a nou avís de totes les activitats en instal·lacions municipals

divendres 13 març 2020

 

El taller per a joves i la xerrada oberta a tothom per a prevenir la violència de gènere s’han ajornat. Les dues activitats s’havien programat aquest dissabte a la tarda, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, sota l’organització de l’Ajuntament d’Olèrdola. L’ajornament s’ha decidit en aplicació del ban d’alcaldia aprovat aquest dijous, a través del qual es decretava la  suspensió fins a nou avís de totes les activitats en instal·lacions municipals.

La voluntat de l’Ajuntament és la de programar en una altra data aquesta doble proposta per a combatre la violència masclista.

Una altra conseqüència de les mesures adoptades per contenir la propagació del coronavirus ha estat l’ajornament de la funció de l’obra “Això no és vida” que aquest diumenge, a les 18.30h, havia d’oferir al local Rossend Montané de Sant Miquel el grup Les Escoles de Gelida, dins de la programació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Document Actions