Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia fins el 30 d’abril el termini de pagament de les quotes de la Junta de Compensació de Daltmar

L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació ha comunicat aquesta ampliació del termini, en aplicació de les mesures urgents extraordinàries per a fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19

dilluns 06 abril 2020

 

Després de les consultes realitzades per l’Ajuntament d’Olèrdola, l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona ha confirmat que el termini per a pagar les quotes de la Junta de Compensació de Daltmar s’ha ampliat.

L’Organisme ha indicat que els terminis de pagament en voluntària de les liquidacions que es trobaven en període de cobrament abans  el dia 18 de març, com era el cas de les quotes de la Junta de Compensació, han estat ampliats fins el 30 d’abril de 2020.

El president de la Junta de Compensació, Manuel Moral, explicava que les quotes van ser notificades als propietaris durant la primera quinzena del mes de febrer, amb el concepte de “quotes de manteniment”. De no haver-se produït aquesta ampliació, el termini de pagament en voluntària hauria finalitzat el 5 d’abril.(àudio)

Per la Junta de Compensació, poder disposar de l’ORGT per a gestionar el cobrament de les quotes “és una garantia”.(àudio)

 

Si els propietaris de Daltmar  tenen qualsevol dubte o consulta sobre el pagament de la quota, es poden adreçar a l’ORGT a través dels següents canals:

 -   TELEMÀTICA (WWW.ORGT.DIBA.CAT). TAMBÉ PODREU PRESENTAR ESCRITS A TRAVÉS DEL REGISTRE  TELEMÀTIC.

 

-   CORREU ELECTRÒNIC, A L’ADREÇA:   orgt.atenciociutadana@diba.cat,  A TRAVÉS DE LA QUAL ES REBRAN I CONTESTARAN  CONSULTES.

 

-  PER TELÈFON, TRUCANT AL NÚMERO 932 029 802

  De la seva banda, Moral recordava que el projecte principal de la Junta que encapçala és poder concretar les obres d’urbanització. Per això en l’assemblea del passat 1 de març es va decidir actualitzar el projecte d’urbanització, amb la previsió de poder-lo tenir redactat entre setembre o octubre. L’objectiu és que aquesta actualització permeti adaptar el projecte a la situació real i suposi una rebaixa de la inversió, tenint en compte que el primer projecte fet fa gairebé 10 anys contemplava una despesa superior als 11 milions d’euros.(àudio)

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

 

Document Actions