Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia l’horari d’obertura del cementiri municipal de Moja

Passa a estar obert tots els dies de la setmana, de les 10.15 a les 17.15h

divendres 12 gener 2024

Des d’aquest 2024 s’ha ampliat l’horari de servei dels agents municipals a Olèrdola, passant a cobrir tots els dies de l’any. Això ja es comença a traduir en l’ampliació de serveis per a la ciutadania. Un cas concret és l’ampliació de l’horari d’obertura del cementiri municipal de Moja, que passa a estar obert tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, de les 10.15 a les 17.15h. Fins ara només estava obert de les 9.30h a les 13:30h. El regidor de serveis socials i portaveu del grup municipal d’ERC, Marian Buta, ho avançava. (àudio)

Buta indicava que aquesta ampliació d’horari és fruit de l’ampliació de serveis que a partir d’aquest gener presten els agents municipals d’Olèrdola.(àudio)

La voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola és que aquesta ampliació d’horari d’obertura també s’apliqués en els altres dos cementiris del municipi, el de Sant Pere Molanta i el de Sant Miquel. Buta recordava que les dues instal·lacions les gestiona l’empresa Àltima. (àudio)

El govern té la intenció de reunir-se properament amb la companyia per poder traslladar diferents temàtiques sobre la gestió dels cementiris, incloent aquesta possible ampliació d’horaris d’obertura a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta.

Arxius Adjunts

Document Actions