Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplien el al·licients per a visitar el Parc d’Olèrdola

Un pack conjunt inclou dinar a Masia Segarrulls, activitat al Parc i visita a la Casa de la Festa Major de Vilafranca
Diumenge es feia la primera de les activitats al Parc d'aquest 2013
Diumenge es feia la primera de les activitats al Parc d'aquest 2013

dimecres 16 gener 2013

La majoria de les visites culturals i de les activitats que durant l’any es realitzen els caps de setmana al Parc d’Olèrdola finalitzen entre la una i les dues del migdia. En acabar-se, era freqüent que els visitants demanessin informacions de restaurants pròxims per anar a dinar.  Aquest 2013, per aquests visitants s’oferta un pack conjunt que inclou la visita al Parc d’Olèrdola, la visita a la casa de la Festa Major de Vilafranca i el dinar en un restaurant situat dins del Parc d’Olèrdola, la Masia Segarrulls. La visita al Parc d’Olèrdola es fa durant el migdia i per la tarda es programa la de Vilafranca, després del dinar. Tota una proposta atractiva, al preu de 39 euros pels adults, que està pensada per a satisfer els visitants que volen passar tot un dia gaudint del coneixement de patrimoni emblemàtic de la comarca.

Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade, responsable de la programació de les activitats al Parc d’Olèrdola , explicava que aquest pack conjunt és la novetat principal d’aquest 2013 dins de les propostes d’activitats al Parc d’Olèrdola.(àudio)

Pérez indica que el pack recull una demanda que han detectat entre els visitants del Parc d’Olèrdola. (àudio)

En funció de l’època de l’any, al restaurant es podrà gaudir de menú medieval o calçotada. (àudio)

Per a més informació i per fer reserva prèvia d’aquestes activitats cal posar-se en contacte amb Tríade Serveis Culturals, per telèfon al 93 817 28 68 o per correu electrònic, a l'adreça: info@triadecultural.com.

Podeu escoltar l'entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions