Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’anul·la la cursa d’orientació solidària Vallmoranta

Els organitzadors han assenyalat que l’any que ve tornaran “amb més força que mai” i animen a fer donacions a La Marató de TV3

dimecres 11 novembre 2020

 

La Vallmoranta és una cursa d’orientació solidària que els darrers 9 anys  s’ha realitzat a Sant Pere Molanta a benefici de La Marató de TV3. La  prova s’havia consolidat com tot un esdeveniment popular, més enllà de ser també una cursa de referència a Catalunya dins la modalitat de curses d’orientació. Proposava un recorregut tècnic i exigent que atreia als millors especialistes del país, però també oferia una opció molt exitosa d’ itinerari més assequible  per a fer en família.   

Davant l’evidència que la situació epidemiològica continua fent necessàries mesures de restricció per evitar la propagació del virus, entre les quals hi ha la suspensió d'activitats esportives o el confinament perimetral durant els caps de setmana, els organitzadors de la Vallmoranta han comunicat que aquest 2020 es suspèn la prova. Josep Ventura, membre del grup promotor de la Vallmoranta, confirmava aquesta anul·lació de la Vallmoranta d’enguany.(àudio)

Des de la Vallmoranta han assenyalat que l’any que ve tornaran “amb més força que mai” i animen a fer donacions a la marató de TV3.(àudio)

La decisió de suspendre la prova ha estat rebuda amb comprensió per part dels veïns del poble que aquestes darrers hores han conegut la notícia.(àudio)

La Vallmoranta havia treballat en una alternativa segura , però les restriccions vigents per contenir la covid-19 han acabat comportant aquesta suspensió.

Escolta l'entrevista a Josep Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions