Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’anuncia convocatòria de vaga indefinida en la recollida de residus porta a porta a partir de les 22.00h d’aquest divendres

Les negociacions continuen obertes. Els municipis apel·len a la col·laboració ciutadana en cas de fer-se la vaga

dimecres 05 octubre 2022

 

El comitè d'empresa de PREZERO, empresa concessionària de la recollida de residus porta a porta a 5 municipis de l’Alt Penedès per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una convocatòria de vaga indefinida a partir de les 22:00 hores de divendres d’aquesta setmana.

Des de la Mancomunitat informem que s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que s’ha presentat la petició de serveis mínims al Departament de Treball tenint en compte les característiques del sistema de recollida porta a porta. En aquest punt, també s’està a l’espera de que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.

Des de la Mancomunitat es manté una comunicació fluïda i continuada amb els alcaldes dels municipis que formen part d’aquest contracte de recollida, Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit, per tal d’informar-los de l’evolució dels esdeveniments.

En cas de que finalment la vaga sigui una realitat, des de la Mancomunitat apel·lem a la col·laboració ciutadana i recomanem seguir els canals de comunicació de cada ajuntament on s’anirà informant de la situació en cada moment.

Document Actions