Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’aprova la unió de l’Associació Cultural, la Junta de Compensació de Daltmar i l’empresa UCO

La decisió té el propòsit de continuar amb el procediment per urbanitzar aquest nucli del municipi

dimecres 20 agost 2014

L’Associació Cultural de Daltmar, la Junta de Compensació i l’empresa UCO(Urbanitzadora Castell d’Olèrdola) han aprovat la seva unió jurídica. La decisió va ser aprovada per l’Assemblea de l’Associació Cultural i l’acta de la reunió que recull l’acord està sent distribuïda durant aquests dies entre els propietaris de Daltmar que són membres de la Junta de Compensació.

L’assemblea de l’Associació, celebrada el passat 19 de juliol, va comptar amb una discreta assistència però va aprovar per gairebé unanimitat el canvi d’estatuts de l’entitat que recull que “els membres de la Junta Directiva de l’Associació i del Consell d’Administració de Urbanitzadora Castell d’Olèrdola SL seran els mateixos que els del Consell Rector de la Junta de Compensació i amb els mateixos càrrecs”. També es va acordar que ser soci de l’Associació és gratuït però caldrà ser membre de ple dret de la Junta de Compensació. Com a conseqüència d’aquest canvi d’estatuts aprovat, es va decidir per unanimitat l’admissió a l’Associació Cultural de tots els socis de la Junta de Compensació i va dimitir l’anterior Junta de l’Associació i del Consell d’Administració d’UCO. Es feia així efectiva la dimissió de la Junta formada per Antonio Suárez, Ivana Gordo i Iván Lara. També es va aprovar el nomenament de la nova junta de l’entitat i del Consell d’Administració d’UCO, que ara passen a ser presidits també per Carles Molina.

El mateix Carles Molina explicava que la decisió d’unificar jurídicament les dues entitats i l’empresa que gestiona les parcel·les busca “que tots els propietaris tinguin els mateixos drets i deures”.(àudio)

El treball cultural a Daltmar serà ara formalment promogut per una comissió, amb l’ànim d’assumir actes com la Festa Major i impulsar la convocatòria d’activitats periòdiques a Daltmar.(àudio)

Els canvis aprovats segueixen la línea de complir requisits per a poder fer les obres d’urbanització a Daltmar. Ara la Junta es planteja fer una revisió del pla d’urbanització aprovat en el seu dia, d’acord amb les circumstàncies econòmiques del moment. Per la propera assemblea, que s’ha de celebrar per la tardor, no serà possible presentar alternatives per a triar el model d’urbanització. Però des de la Junta no es descarta que això es pugui decidir a mitjà termini.(àudio)

En la pròxima assemblea de la Junta de Compensació es preveuen renovar o ratificar els càrrecs del seu Consell Rector. En reunió celebrada el passat dilluns 11 d’agost, el Consell Rector es va reorganitzar, amb la incorporació de 3 persones més. El president és Carlos Molina; la vicepresidenta, Jorgina Martínez, que assumeix la responsabilitat de l’Àrea d’Acció Cultural;la secretària és  Rosalia Zamorano i les vocals són Pepi Izquierdo,  Olga Gil i, en representació de l’Ajuntament, el regidor Juan Manuel Samblás.

Document Actions