Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’edita el butlletí “Olèrdola Informació” corresponent a aquest mes d’agost

El detall de la programació de la Festa Major de Sant Pere Molanta és un dels continguts

dimarts 05 agost 2014

Durant aquesta setmana es preveu completar la distribució a totes les llars del municipi del butlletí “Olèrdola Informació”, en l’edició corresponent a aquest mes d’agost de 2014.La imatge central de la portada recorda que és període de festes majors a Olèrdola. Després de fer-se les activitats de les festes de Moja, Can Trabal i Daltmar, s’indica que ara toca el torn de la Festa Major de Sant Pere Molanta. Precisament, el programa d’aquesta Festa Major és un dels continguts del butlletí.

El butlletí és de periodicitat bimensual, l’edita l’Ajuntament d’Olèrdola i inclou un recull d’informacions d’interès ciutadà, generades per l’Ajuntament o bé impulsades per entitats del municipi les darreres setmanes. Entre les notícies, es recorda que ja està operativa la seu electrònica a la web de l’Ajuntament. També es destaca que l’incompliment de la Generalitat fa que s’endarrereixin les obres al carrer Wilson. Altres temes tractats són la reorganització del servei de llars d’infants i la regularització del cadastre.

En un àmbit més cultural i lúdic, en aquest número 188 del butlletí informatiu municipal, hi apareixen cròniques de la Trobada d’Olèrdola, de Firamercat de Sant Pere Molanta o bé de les festes majors de Moja i Can Trabal.

Descarrega't en format pdf el butlletí, clicant aquí

Document Actions