Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’edita el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de febrer

Inclou la crònica del ple amb els canvis en el sistema d’atorgament de les subvencions i els detalls de l’acte de commemoració del Dia de la Dona

divendres 22 febrer 2019

 

Durant els propers dies es preveu completar la distribució a les llars del municipi del butlletí municipal “Olèrdola Informació” corresponent a aquest mes de febrer. La publicació és de caràcter mensual i l’edita l’Ajuntament d’Olèrdola, recollint notícies generades pel teixit associatiu del municipi i pel l’Ajuntament.

En aquesta edició es recull l’acord del ple de gener d’introduir canvis en el sistema d’atorgament de subvencions a les entitats per així afavorir l’organització d’actes. També es fa ressò de les presentacions a Sant Pere Molanta i a Moja de la reedició de la revista escolar “Llum”, així com de l’acord per a desbloquejar la finalització de l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca. Encartat amb el butlletí, també s’informarà dels processos de participació convocats per l’Ajuntament d’Olèrdola.

En les pàgines del butlletí també es pot consultar la convocatòria per a commemorar al municipi el Dia de la Dona i l’activitat de Carnaval que acull aquests dies Olèrdola.

Pots consultar el butlletí en format pdf clicant aquí

Document Actions