Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’edita el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de març

Es destaca en portada la commemoració del 8M, la situació d’excepcionalitat per la sequera i les nombroses propostes programades per a la gent gran

dimarts 21 març 2023

Durant els propers dies es preveu completar la distribució a totes les llars del municipi del butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de març. La publicació és de periodicitat mensual, gratuïta i editada per l’Ajuntament d’Olèrdola. En les seves pàgines recull informacions rellevants generades els darrers dies tant pel propi Ajuntament com pel teixit associatiu d’Olèrdola. En la portada d’aquest número es destaca la commemoració a Olèrdola del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. També es posa l’accent en la situació d’excepcionalitat que es viu a causa de la sequera i es subratlla la nombrosa programació de propostes per a la gent gran.

El butlletí també recull que l’Ajuntament d’Olèrdola és l’únic de la comarca de l’Alt Penedès que ha obtingut el segell Infoparticipa, atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona a la qualitat de la informació pública que conté la web municipal.

En compliment de la normativa electoral, aquest és el darrer butlletí municipal d’aquest mandat.

Abans d’arribar a les llars en format físic, el butlletí ja està disponible a la web de l’Ajuntament

Document Actions