Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’edita el número 180 del butlletí municipal “Olèrdola Informació”, amb el programa de la Trobada

El butlletí es distribuirà a totes les llars del municipi en els propers dies

dijous 02 maig 2013

La programació de la 33a Trobada d’Olèrdola és un dels continguts destacats del número 180 del butlletí municipal “Olèrdola Informació”, acabat d’editar i que en els propers dies serà distribuït a totes les llars del municipi.

La Trobada d’Olèrdola viurà els seus actes centrals al castell el cap de setmana del 18 i 19 de maig. En la portada del butlletí la festa dels olerdolencs hi té un espai preferent, mentre que en la contraportada es detallen cadascun dels actes i les informacions de serveis de la Trobada. En la pàgina anterior hi figura la salutació de l’alcalde i dues notícies vinculades amb la trobada d’enguany: la renovació del Consell Consultiu de Cultura i la celebració a la Trobada del 20è aniversari de Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Com és habitual, el butlletí recull l’actualitat municipal i associativa de les darreres setmanes. Un dels continguts rellevants és la posada en marxa de la xarxa municipal d’antenes wi-fi, que ja té capacitat per arribar a la majoria d’habitatges d’Olèrdola.

En aquest butlletí també s’estrena l’espai “EcoRacó”, destinat al foment d’hàbits sostenibles i a la promoció entre la ciutadania de pràctiques respectuoses amb el medi ambient.

En les pàgines del butlletí hi apareixen les cròniques dels dos darrers plens municipals, així com la informació de les sol·licituds que ha presentat Olèrdola al programa de subvencions PUOSC. Entre l’actualitat generada per entitats, es fa constar les activitats d’aniversari de La Lleialtat de Sant Miquel i el Casal d’Avis de Moja, així com l’èxit de la Marxa BTT de Moja.

Descarrega't el butlletí, clicant aquí

 

Document Actions