Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’edita un nou mapa turístic d’Olèrdola incorporant una guia actualitzada de serveis

Recull els llocs d’interès per visitar, on menjar i dormir, les passejades que es poden fer i accessos
Fragment del material editat
Fragment del material editat

dimecres 30 abril 2014

L’Ajuntament d’Olèrdola ha editat un nou mapa turístic del municipi que actualitza les informacions que contenia l’anterior mapa. Té un format dinA3 i en una cara inclou un mapa geogràfic amb la senyalització d’indrets d’interès. Per l’altra cara hi ha una guia turística d’Olèrdola, amb la relació dels llocs que es poden visitar, on anar a menjar, on dormir, els accessos, passejades, zones comercials, cellers i hípiques. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha estat la responsable de la coordinació tècnica d’ aquesta actualització del mapa turístic del municipi. Es buscava posar al dia la informació, oferir una presentació més atractiva i fer-ho en un format que es pugui portar. (àudio)

En la guia es fa constar fins a 19 establiments on es pot anar a menjar a Olèrdola. També hi la relació dels 7 allotjaments rurals, apartaments turístics i hotel on es pot anar a dormir. No hi falten les referències per a visitar els llocs d’interès del municipi, destacant el Museu d’Arqueologia, però també els elements patrimonials dels diferents nuclis d’Olèrdola. Miriam Mulinari subratlla que es vol oferir en la guia la informació que pugui necessitar qualsevol persona que desitgi visitar Olèrdola. La guia es pot trobar en anglès, francès, castellà i català i es podrà descarregar a la web de l’Ajuntament. (àudio)

Míriam Mulinari subratlla que calia actualitzar l’anterior mapa en forma i també en continguts.(àudio)

A més de la diversitat d’opcions per a menjar o dormir, la guia també deixa constància de la presència de fins a 7 cellers al municipi o de la ubicació de les 3 hípiques presents a Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Pots descarregar-te la guiai el mapa

Document Actions