Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’elabora el cens d’activitats econòmiques d’Olèrdola

El cens inclourà informacions actualitzades de les 300 empreses implantades al municipi
Abans del treball de camp, aquest març es preveu completar la revisió d'arxius
Abans del treball de camp, aquest març es preveu completar la revisió d'arxius

dijous 15 març 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola, amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està elaborant el cens de les activitats comercials i industrials que s’exerceixen al terme municipal d’Olèrdola.

Els treballs s’estan efectuant a partir dels ajuts del Catàleg de Serveis 2017 de la Diputació de Barcelona, des del passat mes de desembre, i es realitzen amb l’empresa d’inspeccions i control DEKRA AMBIO SAU.

Des de que han començat els treballs s’està procedint a revisar els expedients d’activitats que hi ha a l’arxiu municipal. Un cop finalitzin aquesta revisió,  l’elaboració del cens continua amb una última fase consistent en el treball de camp visitant establiments comercials i empreses de tot el terme municipal. Manel Espachs, enginyer municipal, destaca que el cens és un document molt útil per a poder disposar de les dades relatives a les empreses implantades a Olèrdola.(àudio)

De les prop de 300 activitats amb seu a Olèrdola, 130 estan instal·lades al Polígon de Sant Pere Molanta i 80 al Polígon del Clot de Moja.

El treball de camp dels tècnics de DEKRA AMBIO SAU consistirà en recórrer els polígons i nuclis del municipi, determinar les activitats que es troben en funcionament, anotant dades i fent fotografies de les façanes dels edificis on s’hi desenvolupen. Això permetrà actualitzar les dades que té l’Ajuntament i ajustar-les a la realitat quan calgués.(àudio)

El nom comercial de l’establiment, l’emplaçament i la fotografia de l’activitat s’introduiran a un sistema d’informació geogràfica que es podrà consultar per internet.(àudio)

L’elaboració del cens d’activitats no suposa cap despesa per l’Ajuntament i es realitza gràcies a una aportació de la  Diputació de 12.700 € . Es preveu que la fase del treball de camp finalitzi durant el mes d’abril i després es puguin tractar les dades obtingudes de manera àgil gràcies a un programa informàtic de gestió  que també facilita la Diputació.

Escolta l'entrevista a Manel Espachs, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions