Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’elabora un estudi per millorar l’estat de les places del municipi

S’analitza la urbanització, així com les instal·lacions, el mobiliari, els jocs infantils i l’accessibilitat
Plaça de l'Olivera a Moja
Plaça de l'Olivera a Moja

dijous 12 febrer 2015

Per encàrrec de l’Ajuntament d’Olèrdola, una empresa especialitzada està elaborant un estudi sobre l’estat de les places públiques del municipi. El treball detallarà l’estat de conservació d’aquests espais situats en zones residencials d’Olèrdola i també incorporarà propostes de millora.

A Moja s’analitzen les places de l’Olivera, rambla Pau Casals, plaça Olèrdola, Tedèum i plaça de la Vinera. A Sant Pere Molanta, els espais que s’estudien són les places Montserrat Roig i Bosquina, l’avinguda Arboçar i la plaça de l’Església.

A Sant Miquel, s’analitza la plaça de l’Església, mentre que a Daltmar i a Can Trabal es valoren les zones verdes situades al costat de les zones esportives.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, explicava que aquest estudi ha de permetre detectar mancances i mostrar què es pot millorar.(àudio)

De cada plaça s’elaborarà una fitxa que analitzarà l’estat de la urbanització de cada plaça, valorant pavimentació o recollida d’aigües pluvials. També s’analitzen instal·lacions de reg i enllumenat, el mobiliari urbà, els jocs infantils o l’accessibilitat. L’estudi el preveu tenir l’Ajuntament durant les properes setmanes, abans d’acabar el mes de març.(àudio)

L’alcalde posa l’accent en què l’estudi serà una eina per a poder potenciar les places com a espai de lleure i relació ciutadana, amb propostes per a millorar-les.(àudio)

L’estudi haurà d’incloure una valoració econòmica de les propostes de millora d’aquests espais urbans, amb plànol i pressupost desglossat.

Document Actions