Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’enllesteix el projecte que oferirà un itinerari accessible fins a l’església del castell

També s’està redactant un altre projecte per a resoldre les problemàtiques d’humitats a l’església

dilluns 03 febrer 2014

A través de la Direcció General de Patrimoni Aquitectònic, el Departament de Cultura de la Generalitat està enllestint la redacció de dos projectes que han de comportar una positiva incidència en el Conjunt Històric d’Olèrdola. Tal i com confirmava Núria Molist, responsable de recerca del jaciment, s’està acabant de redactar un projecte per a fer accessible l’itinerari fins a l’església del castell. L’altre projecte recull les actuacions per a resoldre problemàtiques d’humitats a l’església de Sant Miquel del castell d’Olèrdola.

En el cas del projecte d’itinerari, el propòsit és el de fer accessible aquest monument a persones amb mobilitat reduïda o a famílies que visiten el conjunt històric i porten un cotxet.(àudio)

A l’església, el projecte ha de donar continuïtat als treballs de restauració del temple fets fa 5 anys. Els problemes d’humitats no estan resolts i la intervenció es considera necessària per a garantir una correcta conservació de l’església.(àudio)

Tenir el projecte és un requisit per a poder optar a finançament. Núria Molist confia que aquest mateix 2014 es podria començar a realitzar el projecte d’tinerari accessible fins a l’església.(àudio)

Els projectes els redacta la Direcció de Patrinomi Arquitectònic i des del Museu d’Arqueologia s’hi participa aportant suggeriments i coneixements a partir del treball que s’ha fet en aquest espai patrimonial del municipi.

Document Actions