Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’enllesteixen els darrers detalls de la programació de la 33a Trobada d’Olèrdola

Els actes es concentraran al Castell d’Olèrdola el dissabte 18 i diumenge 19 de maig
Una de les novetats és el canvi d'hora del lliurament del premi Rossend Montané
Una de les novetats és el canvi d'hora del lliurament del premi Rossend Montané

divendres 26 abril 2013

Només resten alguns lleus detalls per a tancar la programació definitiva de la 33a Trobada d’Olèrdola, que enguany concentrarà els seus actes entre el dissabte 18 i diumenge 19 de maig, al Castell d’Olèrdola. La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, indicava que es mantenen els principals trets de la programació. Així, el dissabte a la tarda hi haurà l’accés a l’acampada, inflables infantils, algun taller, xocolatada, botifarrada i ball. Entre els eixos de la programació de diumenge, cal destacar el concurs de dibuix infantil, l’exhibició d’entitats del municipi, el lliurament del premi Rossend Montané, la paella popular o activitats ja consolidades en la programació dels darrers anys com el descens en tirolina. (àudio)

Una de les novetats serà el canvi d’hora del lliurament del premi Rossend Montané, que distingeix a persones o entitats que s’han significat per la seva feina a favor del municipi. Aquest 2013 es preveu lliurar el premi abans de l’actuació dels balls folklòrics, el diumenge a dos quarts d’una del migdia, amb la voluntat de fer l’acte més lluït i concorregut, segons explicava Arantxa Torres. (àudio)

Diumenge també hi haurà servei gratuït de minibús que connectarà Sant Pere Molanta, Moja i Sant Miquel fins el castell. El trajecte de pujada serà a dos quarts d’11 i el de baixada a les 6 de la tarda. Per accedir a l’acampada cal inscripció prèvia, que es pot fer fins el proper 10 de maig.

Document Actions