Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’espera una representativa assistència d’entitats en la reunió plenària del Consell de Cultura

S’ha convocat aquest dimecres a Sant Miquel i un dels propòsits és el de renovar la Permanent del Consell Consultiu

dimarts 26 febrer 2013

 

Aquest dimecres, a les 8 del vespre, hi ha convocada reunió plenària del Consell Consultiu de Cultura d’Olèrdola al local social Rossend Montané de Sant Miquel. S’espera una representativa assistència de la vuitantena d’entitats del municipi que estan cridades a participar-hi. La reunió s’ho val. El Consell Consultiu de Cultura és l’òrgan de participació de les entitats en l’àmbit lúdic i cultural del municipi. I la trobada d’aquest dimecres vol promoure l’actualització de les seves funcions i procedir a la renovació de la seva Permanent.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha apuntat  que seria convenient que en la Permanent del Consell hi hagi representants dels nuclis que actuïn com a portaveus de les necessitats d’aquests nuclis en l’àmbit cultural i les traslladin a  l’Ajunament. A la vegada, també es contempla que puguin fer la funció de traslladar als nuclis propostes sorgides de l’Ajuntament en l’àmbit de la gestió cultural i les festes.

El Consell Consultiu vol ser una eina al servei de les entitats per atendre les seves necessitats i recolzar la seva gestió. S’ha centrat en la coordinació de la presència de les entitats en la Trobada d’Olèrdola, la planificació del calendari d’activitats culturals anuals al municipi, o bé definir el reglament de la Trobada i de la concessió del premi Rossend Montané.

 

 

 

Document Actions