Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’estrena a Daltmar la nova zona esportiva, amb 5 pistes de pàdel i 3 de tennis platja

Fins el 29 de novembre la reserva de pistes és gratuïta per a fomentar el coneixement i ús de les instal·lacions

dijous 22 novembre 2018

Des de la setmana passada estan en funcionament les noves instal·lacions de la zona esportiva de Daltmar. Amb el propòsit d’animar als veïns a fer-ne el màxim ús,  fins el proper dijous 29 de novembre la reserva de pistes és gratuïta.

L’empresa CIE Olèrdola, adjudicatària de la concessió d’ús privatiu d’aquesta zona d’equipaments municipal, ha assumit la inversió de fer les 4 pistes de pàdel ja construïdes, més una altra que està  apunt d’acabar-se. També han habilitat  3 pistes més de tennis platja i arranjat espais ja existents com la pista de futbol sala.

Raul Balladárez, un dels responsables de CIE Olèrdola, convidava a aprofitar aquestes jornades de portes obertes. (àudio)

L’assistència  d’esportistes està sent continuada aquests dies, especialment de veïns de Vilafranca, Olèrdola i Canyelles. (àudio)

Des del CIE Olèrdola també assenyalen estar contents d’haver pogut complir les seves obligacions contractuals amb l'Ajuntament, després de l’endarreriment patit en els terminis incialment previstos.(àudio)

Per a fer reserva de pistes, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el telèfon 697635240. Per Nadal s’organitzarà un campus, també s’ofereixen classes per a grups de 4 alumnes en diferents horaris i per nivells.

Tota la informació es pot consultar a la pàgina de Faceboock del CIE Olèrdola

Escolta l’entrevista a Raul Balladárez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions