Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’estrena senyalització d’entrada al Parc d’Olèrdola des de Sant Miquel

La senyalització respon a una petició veïnal canalitzada per l'Ajuntament i permet conèixer les rutes que es poden fer pel Parc

dijous 12 abril 2018

Aquest dilluns la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola ha procedit a instal·lar dos plafons informatius d’entrada al Parc d’Olèrdola des de Sant Miquel, al carrer Fontanilles. La nova senyalització dona continuïtat a les obres realitzades fa dos anys a l’entrada al Parc, que van comportar l’adequació de l’espai amb la instal·lació de mobiliari i la delimitació de zona d’aparcament.

La senyalització ofereix una informació útil i detallada que permet situar al visitant en el lloc on es troba i també conèixer les possibles rutes  a fer al Parc, així com possible llocs d’interès  a visitar.

L’Ajuntament d’Olèrdola destaca que l’estrena d’aquesta senyalització també respon a la petició que un veí de Sant Miquel va realitzar en una de les reunions veïnals  convocades per l' alcalde.

El material instal·lat per l’Ajuntament l’ha subministrat el Servei de Parcs de la Diputació, atenent a una proposta d’Olèrdola. Des de la Regidoria de Patrimoni i Turisme,  s’ha volgut agrair públicament  al Parc d' Olèrdola i a  la Diputació aquesta millora.

Document Actions