Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’estudia concentrar els actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta en menys dies

Dins del balanç positiu que presenta la Festa Major aquest any, també s’assenyala la necessitat de millorar la intensitat festiva agrupant les activitats
L'espectacle infantil, amb "Tres per Res", tancava la festa
L'espectacle infantil, amb "Tres per Res", tancava la festa

dimarts 21 agost 2012

El balanç satisfactori que deixa la Festa Major de Sant Pere Molanta, celebrada des de dimarts a diumenge passat, no amaga que cal replantejar-se alguns dels seus aspectes. Així es fa des de la coordinació tècnica de la mateixa Festa Major, assumida per l’Ajuntament d’Olèrdola a través de la tècnica de cultura i joventut, Miriam Mulinari. Entre els aspectes assenyalats que cal valorar hi ha la possibilitat d’estudiar concentrar els actes en menys dies.

De la Festa Major d’aquest 2012, Mulinari en fa un balanç satisfactori, destacant que els actes s’han pogut realitzar, sense cap entrebanc rellevant.(àudio)

Les dates de celebració de la Festa, del 14 al 19 d'agost, s'han vist condicionades per la decisió del Grup de Joves d’ubicar l’empalmada el dissabte dia 18. Això ha motivat que el programa d’actes es fes, en bona part, a partir del dia 15 fins completar el cap de setmana. El fet que el dia 15 caigués en dimecres també ha contribuït a que alguns veïns tinguessin la sensació de que es “trencava la Festa”, tal i com feia notar Miriam Mulinari.(àudio)

Per la propera Festa Major, Mulinari considera que cal millorar la distribució dels actes dins la Festa, mirant de concentrar-los en menys dies per així millorar la intensitat festiva.(àudio)

Mulinari agraïa la participació i esforç de les entitats per a fer possible una nova Festa Major de Sant Pere Molanta. La gran afluència de públic a l’empalmada, estimada en prop de 500 persones, ha estat un dels trets més visibles de la festa, però també cal assenyalar més propostes que han despertat interès. Com els actes de caràcter esportiu que capten franges d’edats joves, amb la novetat de la Pedalada Popular o la cursa de pocket bikes, ja més rodada. Sobre el ritme de la cercavila, Mulinari entenia que era normal que els balls volguessin lluir-se i oferir nombroses actuacions.

Després de tancar-se la Festa Major de Sant Pere Molanta, el cicle festiu d’Olèrdola es reemprendrà el mes d’octubre amb l’inici de les festes del most i la celebració de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola

 

Document Actions