Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ha completat la desinfecció dels parcs infantils d’Olèrdola

Els 12 parcs del municipi estan oberts a l’ús dels infants seguint les normes de prevenció

dilluns 13 juliol 2020

 

Des de dilluns 29 de juny i fins aquest dissabte, 12 de juliol, l’empresa Mas Albornà ha realitzat les tasques de desinfecció dels parcs infantils del municipi. Els treballs s’han executat a la plaça Montserrat Roig, al Centre Cívic Gatzara  i a la plaça del carrer Llevant de Sant Pere Molanta. També al barri Rectoria. A Moja, la desinfecció s’ha fet a les places Olèrdola, de l’Olivera, del carrer Sant Raimon i de la Vinera, així com en els voltants de l’escola Circell; mentre que a Sant Miquel també s’ha procedit a desinfectar el parc infantil de la plaça de l’Església. Igualment, l’empresa adjudicatària del servei de neteja viària també ha fet la desinfecció dels parcs de Can Trabal i de Daltmar.

Les desinfeccions s’han fet amb hipoclorit sòdic, el desinfectant que recomana el Departament de Salut de la Generalitat perquè “inactiva el coronavirus després d’estar en contacte amb una concentració al 0’5% durant un minut”. S’ha aplicat amb el sistema d’aigua a pressió incorporat al vehicle que habitualment utilitza Mas Albornà a Olèrdola.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament d’Olèrdola ha instal·lat en els parcs infantils rètols que recorden les mesures de prevenció que cal seguir per utilitzar aquests espais públics.

Galeria d'Imatges

NovaRealitatMesures.jpg

Document Actions