Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aquest dilluns al vespre

El ple començarà a les 19.30h i preveu aprovar la convocatòria de subvencions per promoure la contractació de persones desocupades

dijous 24 desembre 2015

Dilluns 28 de desembre, a les 19:30h, s’ha convocat sessió de ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola. Entre els 5 punts de l’ordre del dia que formen la part resolutiva del plenari, cal destacar el punt dedicat a l’aprovació de les bases reguladores i convocatòria de subvencions per a les empreses que promoguin la contractació de persones desocupades. En el ple també es preveu modificar l’acord de periodicitat de les sessions del ple municipal.

Fins a 15 punts de l’ordre del dia formen part de l’apartat “Coneixement de l’acció del govern municipal”, un epígraf que per primera vegada s’incorpora en l’ordre del dia del ple i que es porta a terme a instàncies del grup d’ERC. En aquest apartat es tracta de donar compte al ple municipal dels darrers decrets d’alcaldia. En el ple també es preveu aprovar una moció, presentada per ApO i CiU, sobre la publicació dels actes que l’Ajuntament subvencioni. També el ple s’ha de pronunciar sobre dues mocions conjuntes d’ERC i CiU: una relativa al suport a les persones imputades per organitzar el 9N i l’altra de suport a la declaració independentista del Parlament de Catalunya.

ERC també trasllada al ple una moció per a fer els pagaments directament a l’Agència Tributària de Catalunya.

Com és habitual , el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola finalitzarà amb el punt dedicat a les informacions de les diferents regidories i al torn de precs i preguntes.

Document Actions