Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ha reprès el Servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola

El servei està obert a Moja les tardes de dimarts, dimecres i dijous; i a Sant Pere les de dilluns i divendres

dilluns 13 novembre 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola torna a posar a disposició dels veïns del municipi el Servei de Biblioteca Oberta. Consisteix en oferir al conjunt de la població la possibilitat d’utilitzar les biblioteques de les escoles fora de l’horari escolar. El funcionament aquest curs 2017-18 no varia i es mantenen els horaris consolidats durant els darrers anys. A l’escola Circell de Moja la biblioteca resta oberta les tardes dels dimarts, dimecres i dijous, de 16:30 a 18:00h;  mentre que a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta el servei resta obert els dilluns i divendres, de 16:00 a 17:30h. La bibliotecària del servei, Verònica Torrents, explicava que es pot anar a la biblioteca a fer deures, llegir, fer ús de l’ordinador per a fer consultes i demanar en préstec algun material. Tal i com s’ha fet en els darrers cursos, la voluntat també és la de seguir programant activitats periòdiques de dinamització.(àudio)

Des de que es va començar a oferir el curs 2010-11 a la biblioteca de l’Escola Circell, amb la posterior incorporació de l’escola de Sant Pere Molanta, el Servei de Biblioteca Oberta ha tingut el propòsit de captar usuaris de totes les edats. L’objectiu es manté, tot i que  la pràctica totalitat de persones que fan servir les biblioteques són escolars i els seus acompanyants.(àudio)

Des del Servei de Biblioteca Oberta ja s’ha programat la primera activitat d’aquest curs. Serà un taller de fotografia que es farà el dimecres 22 de novembre a Moja i el divendres 24 a Sant Pere Molanta. En propers serveis informatius ampliarem detalls d’aquesta proposta.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions