Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’incorporen dos programes d’entreteniment i un de musical a la programació de Canal 20-Ràdio Olèrdola

Els espais s’emeten els caps de setmana i s’obtenen gràcies a la col·laboració amb La Xarxa de Comunicació Local

divendres 06 octubre 2017

La programació de la nova temporada de Canal 20-Ràdio Olèrdola, iniciada aquest dilluns, ha incorporat variacions en la graella d’espais emesos durant el cap de setmana, tot mantenint els continguts principals la resta de dies. Així, s’incorporen tres nous programes els dissabtes i diumenges, facilitats per la Xarxa de Comunicació Local, de la qual n’és membre l’emissora municipals d’Olèrdola. De les 12 a les 13:00h, es podrà escoltar, tant dissabte com diumenge, el programa “Sèrie 3”. Es tracta d’un magazine de cinema  produït per Ràdio Ràpita, l’emissora local de Sant Carles de la Ràpita, amb notícies, estrenes i bandes sonores de la gran pantalla. La mateixa emissora també elabora una altra de les novetats que s’ha afegit a la programació: “Top Rànquing”, dedicat a la música reggae i a totes les seves variants.. Es podrà escoltar aquest espai els dissabtes i diumenge, de 19:00 a 20:00h.

Elaborat per Ràdio i Televisió d’Andorra, des d’aquest cap de setmana s’emetrà “Parlem en sèrie”, de 18:30 a 19:00h. És un programa que repassa les sèries més seguides i actuals de televisió.

L’aposta per la informació de proximitat es manté amb els veterans espais “Penedès Actualitat” i “Olèrdola Actualitat”. L’informatiu “Penedès Actualitat” s’emet de dilluns a divendres , a les 13:00h, amb reemissions a les 20:00h i a les 24:00h. El programa d’entrevistes “Olèrdola Actualitat”es pot seguir de dimarts a divendres, a les 13:30h, amb reemissions a les 20:30 i a les 00:30h. L’informatiu d’esports “Canal Esportiu” s’ofereix a les 14:00h, de dilluns a divendres, amb la possibilitat de poder-lo escoltar també a les 21:00 i la 01:00h. També es manté el  programa “Balcó de les entitats”, els dilluns a les 13:30, amb reemisions a les 20:30 i a les 00:30h. L’informatiu resum del cap de setmana, amb edicions els dissabte i diumenges, es manté en la programació a les 15:00h

Document Actions