Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia amb molt bona acceptació el nou servei d’informació per WhatsApp de l’Ajuntament d’Olèrdola

Es recorda que per activar el servei cal inscriure’s a la web i guardar en el llistat de contactes del telèfon mòbil el número 667 851 138

divendres 03 abril 2020

 

En menys de dos dies s’han registrat gairebé un centenar de sol.licituds d’alta al nou servei d’informació per WhatsApp de l’Ajuntament d’Olèrdola. Els primers missatges ja es van enviar aquest dijous al migdia i van suposar difondre la reorganització dels serveis de Salut a Olèrdola durant aquests dies, les reduccions del cànon de l’aigua i el ban d’Alcaldia que prorroga al municipi mesures extraordinàries per a la prevenció i control del COVID-19. Aquest divendres al matí ja es difonia per WhatsApp el llistat de comerços de proximitat que fan repartiment a domicili.

El regidor de comunicació de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Catasús, explicava que amb l’activació d’aquest servei es busca millorar la comunicació amb la ciutadania. En l’actual context d’emergència pel COVID-19, amb la ciutadania demanant informació, es considerava que era el moment de posar en marxa aquest servei, que fa que el ciutadà rebi informació sense necessitat de buscar-la.(àudio)

L’Ajuntament recorda que el servei de WhatsApp està concebut per a comunicar  informacions d’interès municipal com els actes d’agenda d’activitats organitzades per l’Ajuntament, serveis públics, convocatòries, subvencions, bonificacions i incidències a la via pública o en serveis municipals. L’Ajuntament disposa d’altres mitjans públics de comunicació que fan la cobertura informativa d’esdeveniments o decisions d’àmbit polític, a través de l’emissora municipal de ràdio, les comptes de twitter i facebook de Comunicació Olèrdola o l’apartat de notícies de la web municipal.(àudio)

El servei d’informació per WhatApp és unidireccional i els usuaris no poden interactuar entre ells, atès que no és un xat sinó un grup de difusió de missatges. L’Ajuntament no respon cap missatge rebut a través d’aquest canal.

Per activar el servei només s’han de fer dues coses:

1.Registrar-se al formulari d’alta del servei que es pot trobar a la web.

2.I afegir el número de l’Ajuntament al llistat de contactes del vostre mòbil. El número és el 667 851 138. Es recomana desar-lo amb un nom que sigui fàcil d’identificar com Comunicació Olèrdola o Info Olèrdola. Tenir desat aquest número és requisit per a poder rebre els missatges. Si no teniu aquest número al vostre llistat de contactes, no podreu rebre les comunicacions.

 Per deixar de rebre les informacions només s’ha d’esborrar el número de mòbil de l’Ajuntament dels  contactes del telèfon mòbil.

Jordi Catasús precisava que, en el moment en què es pugui oferir de nou el servei d’atenció presencial a l’Ajuntament d’Olèrdola, les sol·licituds d’alta també es podran fer a l’OAC.(àudio)

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions