Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia el cicle de xerrades sobre seguretat i via pública als casals d’avis d'Olèrdola

Després de la xerrada d’aquest dimarts a Sant Pere, la setmana que ve les sessions es fan a Moja i a Sant Miquel
La primera xerrada s'ha fet a Sant Pere Molanta
La primera xerrada s'ha fet a Sant Pere Molanta

dimecres 18 febrer 2015

Aquest mes de febrer l’Ajuntament d’Olèrdola ha convocat fins a tres xerrades als casals d’avis del municipi per a difondre entre la gent gran recomanacions relatives a seguretat i via pública. Les xerrades són impartides pels agents municipals i la primera d’aquestes sessions ja s’ha fet aquest dimarts, a les 6 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. Josep Miquel Escofet, coordinador dels agents municipals, explicava que en aquestes sessions es dóna continuïtat a les recomanacions ofertes l’any passat sobre seguretat i també permeten difondre materials que ha elaborat el servei Català de Trànsit amb consells de seguretat viària.(àudio)

Les xerrades són un espai també perquè la gent gran del municipi transmeti directament a l’Ajuntament incidències i suggeriments per millorar la via pública. (àudio)

Aquestes sessions desperten gran interès i tenen una alta resposta de convocatòria, gràcies a la implicació dels mateixos casals d’avis. (àudio)

Després de la sessió feta aquest dimarts, la propera xerrada sobre seguretat i via pública s’ha convocat dimarts que ve al Casal d’Avis de Moja, a les 6 de la tarda. Dijous de la setmana que ve la xerrada tindrà lloc a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Miquel.

 

 

Document Actions