Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres d’urbanització de La Plana de Moja

Per evitar molèsties, el gruix dels treballs a la zona d’aparcament es faran durant l’estiu

dimarts 04 març 2014

Tal i com havia anunciat el promotor de les obres, Raimon Clavé, aquest dilluns han començat els treballs d’urbanització del sector de La Plana de Moja. Les obres tenen una durada prevista de 15 mesos i suposaran urbanitzar 35.000 metres quadrats situats entre les façanes de l’escola i del Celler Cooperatiu.copy_of_IniciObresPlana2.JPG

El tret de sortida dels treballs culmina una llarga tramitació, que arrenca el desembre del 2011 amb l’aprovació definitiva del Pla Parcial. El nou regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, recordava que un dels elements més visibles d’aquest nou sector de desenvolupament serà la urbanització de dos carrers nous. Samblás també recordava que, per tal de minimitzar les molèsties, el gruix dels treballs que afectaran a l’actual zona d’aparcament es preveuen fer durant les vacances escolars d’estiu.(àudio)

La superfície màxima de sòl residencial prevista al sector és de 17.500 metres quadrats, que poden encabir fins a 121 habitatges. Descomptant els 47 habitatges de protecció oficial que s’han planificat, el ritme de construcció de la resta de cases dependrà de la iniciativa privada. El regidor d’urbanisme explicava que el promotor ha detectat l’existència de demanda de solars a Moja.(àudio)

L’impuls del desenvolupament dels habitatges protegits correspon a l’Ajuntament. Samblás apunta que encara no hi ha res concret i assenyala que és una qüestió pendent de definir.(àudio)

Des de l’Ajuntament s’ha recordat que la planificació del calendari d’obres s’ha fet d’acord amb el promotor prioritzant que no impliqués molèsties en les hores d’entrada i sortida de l’escola.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions