Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’instal.laran leds en tot l’enllument públic de Sant Miquel, Sant Pere Molanta i Daltmar

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola adjudicarà dilluns el contracte de subministrament i col·locació

divendres 21 setembre 2018

En sessió convocada dilluns, la Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu adjudicar el contracte de subministrament i col·locació de lluminàries led a Sant Miquel d’Olèrdola, Sant Pere Molanta i Daltmar. Segons recull la proposta d’acord, les obres s’adjudicaran per un import de prop de 127.000 euros i comportaran canviar a lluminàries led, abans d’acabar l’any, els 1.375 punts de l’enllumenat púbic instal·lats en aquests tres nuclis del municipi. L’alcalde, Lucas Ramírez, explicava que la substitució es realitzarà abans d’acabar l’any, amb el propòsit de garantir un estalvi energètic.(àudio)

El canvi a leds també incorpora treballs a barriades com Can Torres. Només restaria pendent  la substitució de l’enllumenat a Can Trabal, però el canvi no es pot procedir a fer en aquesta urbanització perquè les competències en matèria  d’enllumenat no han estat recepcionades per part de l’Ajuntament.(àudio)

La substitució dona continuïtat a les obres fetes al poble de Moja el desembre de l’any passat i busquen una major eficiència en els consums elèctrics. (àudio)

L’Ajuntament assegura que el consum d’energia a l’enllumenat púbic es redueix a la meitat amb la instal·lació de leds. A més de l’estalvi i de l’increment en qualitat , un altre factor que fa encara més eficient el canvi és la reducció de despeses de manteniment. I és que una làmpada de vapor de sodi té una vida útil de 12.000 hores i la durada estimada de les de leds és de  50.000 hores.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions