Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre un període extraordinari de preinscripció per a l’aula de nadons de l’escola Bressol Gotims

Les sol·licituds es podran presentar del 14 al 25 de novembre i s’ha convocat una jornada de portes obertes el dia 10

divendres 04 novembre 2016

Les famílies amb infants nascuts entre l’1 de gener i el 31 d’agost d’aquest 2016 poden optar a inscriure al seu fill o filla a l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja. L’Ajuntament d’Olèrdola ha comunicat que s’obre una convocatòria extraordinària de preinscripcions perquè aquest servei de l’aula de nadons pugui estar en funcionament a partir del segon trimestre, després de les vacances de Nadal. Per això s’ha obert un període de presentació de sol.licituds, entre el 14 i el 25 de novembre. Qui desitgi conèixer les instal·lacions i la proposta pedagògica, podrà participar en la jornada de portes obertes que s’ha convocat a l’escola bressol, el proper dijous 10 de novembre, de 5 a 6 de la tarda.

Eva Ruiz, regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que veuen possible tornar a obrir aquesta aula en el 2n trimestre del curs. (àudio)

Les persones interessades hauran de presentar la sol.licitud del 14 al 25 de novembre a l’escola bressol Gotims, de dilluns a divendres, en horari de matí.  La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es facilita a les escoles bressol, en el propi Ajuntament i a la pàgina web municipal olerdola.cat.

Per l’interés que es detecta entre famílies del municipi i per la natalitat registrada, Eva Ruiz confia en què s’arribarà al mínim de 5 infants per a poder obrir l’aula.(àudio)

La regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola posa l’accent en la importància que té pel municipi oferir serveis com el de l’aula de nadons per a refermar la continuïtat educativa.(àudio)

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels mateixos criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, pel cas de la preinscripció ordinària a les escoles bressol i que es pot consultar a la pagina web de l’Ajuntament . La llista de preinscrits es preveu publicar el dia 28. En cas de ser necessari perquè la demanda supera la oferta, el sorteig per desempatar en cas d’idèntica puntuació es faria el dia 29 i la llista d’admesos els dia 30.

Ecolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions