Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció extraordinària aquest novembre per a l’aula de nadons de l’Escola Bressol de Moja

La preinscripció es podrà fer del 15 al 30 de novembre i dilluns 13 s’ha convocat jornada de portes obertes

dimarts 07 novembre 2017

Del 15 al 30 de novembre restarà obert un període extraordinari de preinscripció per a l’aula de nadons de l’Escola Bressol Gotims de Moja.

Aquesta aula disposa de places pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2017. Per realitzar la preinscripció es requereix que l’infant tingui, com a mínim, 16 setmanes en el moment d’iniciar-se el servei, el proper mes de gener de 2018.

Per tal de facilitar al màxim tota la informació del servei, s’ha convocat una jornada de portes obertes el dilluns 13 de novembre, a les 17:30h.

En l’horari previst per la jornada de portes obertes, la directora explicarà el projecte educatiu i es podran visitar les instal·lacions.

Les famílies interessades en què els seus infants accedeixin a una plaça per aquesta aula, han  de presentar la sol·licitud de preinscripció del 15 al  30 de novembre a l’ escola bressol Gotims, de dilluns a divendres en horari de matí.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció, es facilitarà   a  les  escoles bressol,  en el propi Ajuntament i a la pàgina web  www.olerdola.cat.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels mateixos criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel cas de la preinscripció ordinària a les escoles bressol i que podreu consultar en la pàgina web de l’ajuntament.

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’Escola Bressol Gotims, al carrer Lluís Companys s/n de Moja, telèfon 93 817 27 92; o bé a l’Ajuntament d’Olèrdola, Av.Catalunya 12, telèfon 93 890 35 02.

Document Actions