Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’omplen totes les places per participar aquest diumenge en la sortida del Tricentenari

L’Ajuntament d’Olèrdola té la intenció de programar una nova sortida properament si hi ha suficient demanda

dimecres 26 febrer 2014

La sortida organitzada aquest diumenge per visitar a Barcelona espais vinculats als fets de 1.714 ha estat tot un èxit de convocatòria. Són forces els veïns que no han desaprofitat aquesta oportunitat de gaudir d’una visita guiada d’interès històric, a un preu molt mòdic, i abans de finalitzar-se divendres el termini d’inscripció ja s’havien cobert les 55 places d’autocar disponibles.

L’activitat l’organitza la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola i hi participaran veïns de diferents nuclis del municipi. L’horari de sortida és a les 9:45, des de davant de l’Ajuntament, amb el retorn previst a quarts de tres de la tarda.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que l’èxit cal atribuir-lo a la difusió feta, però també a l’interès que desperta el Tricentenari de 1.714 i a les condicions que oferia l’Ajuntament.(àudio)

La visita s’iniciarà des de Santa Maria del Mar, recorrerà espais dels barris del Born i de la Rivera i també inclourà la possibilitat de visitar el Born Centre Cultural.(àudio)

Alguns veïns que desitjaven participar en aquesta sortida a Barcelona no ho han pogut fer per manca de places. L’Ajuntament d’Olèrdola té la intenció de programar una nova sortida properament si hi ha una demanda suficient.(àudio)

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, a través del telèfon 647 41 68 64 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça mulinaripm@gmail.com

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions