Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut detalla per municipis l’evolució del COVID-19

Fins aquest dilluns s’havien fet les proves a 9 veïns d’Olèrdola, amb 2 persones que havien donat positiu i 7 resultats negatius

dilluns 30 març 2020

 

A través d’un enllaç accessible des de la seva pàgina web, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha fet pública l’evolució del COVID-19 per àrees de salut, comarques i municipis. La informació s’actualitza diàriament i permet seguir l’evolució de la pandèmia arreu del territori.

En el cas d’Olèrdola fins aquest dilluns es recullen que s’havien fet les proves 9 veïns d’Olèrdola, amb 7 resultats negatius i 2 persones que havien donat positiu. En el conjunt de la comarca de l’Alt Penedès, a data de 31 de març, la web recull que han donat positiu 82 persones, mentre que han estat 190 les persones que s’havien fet les proves i havien donat negatiu.

El Departament de Salut insisteix en la necessitat de seguir els canals oficials per a informar-se de les novetats sobre el coronavirus. L’Ajuntament d’Olèrdola apel·la de nou a la responsabilitat de la població i insta a seguir les recomanacions i obligacions sanitàries per evitar la propagació del virus.

Document Actions