Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel d’Olèrdola està de Festa Major

El pregó i el piromusical d’aquest divendres; els jocs, les activitats infantils i el ball de dissabte; i la cercavila de diumenge, entre els actes destacats

divendres 13 octubre 2023

Després d’obrir-se el foc aquest dijous a la nit amb el concert de Four Reasons, aquest cap de setmana Sant Miquel d’Olèrdola viu els actes principals de la seva Festa Major.

Per aquest divendres es programa el pregó a càrrec de mossèn Joan Salas, a partir de les 21.00h, al local Rossend Montané. A les 22.00 hi haurà el piromusical, a l’aparcament d’El Conill; i a les 23.00h actuació del grup Tiramisuuuus.

Dissabte al matí, a partir de les 9, hi haurà xocolatada i sardinada, per seguir a les 10 amb el torneig de tennis taula i a les 11 amb els jocs de l’Arc de Sant Martí. Ja a les 5 de la tarda es programa l’espectacle infantil Trak a Trak, de Sac espectacles. A les 19.00 s’oficiarà la missa solemne i a les 19.30 es programa la tabalada fins a portar la imatge del sant a l’Ajuntament, amb l’acompanyament del Ball d’Enveja. La darrera activitat de dissabte serà el ball amb l’orquestra La Montecarlo.

El primer dels actes de diumenge, a les 11.30, és la cercavila amb els balls populars del municipi i el ball d’Enveja, per donar pas a l’entrada del sant i l’ofrena floral, per seguir amb l’exhibició de balls.

A les 14.30 se servirà la paella popular i ales 16.30 s’oferirà màgia amb el mag Pere Rafart. I a les 18.30 es podrà veure l’obra de teatre “una vella coneguda olor” de Benet i Jornet.

El darrer acte de la Festa Major serà el concert tribut a AC/DC que es podrà seguir dissabte 21 d’octubre.

Document Actions