Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel d’Olèrdola està de Festa Major aquest cap de setmana

Les activitats s’allargaran fins diumenge al vespre i inclouen propostes adreçades a totes les edats

divendres 11 octubre 2013

Amb el Correfoc, aquest divendres a les 10 de la nit s’inicien els actes de la Festa Major de Sant Miquel, que s’allargaran durant aquest cap de setmana fins el diumenge al vespre. El correfoc s’iniciarà des del camp de futbol i el protagonitzaran els Llops de Sant Miquel. A la plaça de l’Església es farà l’encesa del castell de focs d’artifici, a tres quarts d’onze. A les 11 s’estima que començarà el pregó de la Festa Major, a la Sala del Conill, a càrrec de Maurici Ullate Valls. En declaracions a l’emissora municipal Canal 20-Ràdio Olèrdola, Ullate avançava que té la intenció de transmetre “la responsabilitat que suposa ser veí de Sant Miquel”.

En acabar el pregó, ja al Local Rossend Montané, es projectarà la pel.lícula “Resacón en Las Vegas”, gràcies a l'organització de La Plana Rodona.

La primera de les activitats previstes pel dissabte 12 d’octubre és la inscripció i inici del III Campionat de petanca, a partir de dos quarts de 10 del matí, al camp de futbol El Bosquet i sota l’organització de l’Associació de Veïns de La Plana Rodona.

A dos quarts d’11 del matí, a la plaça de l’Església, s’han programat les inscripcions i l’inici de la VIII cursa d’orientació de Sant Miquel, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i l’organització de la Gestora de Grup de Joves de Sant Miquel. Seguidament, a la plaça de l’Església, es faran jocs tradicionals, amb la col·laboració d’Els Llops de Sant Miquel. A les 5 de la tarda, al camp de futbol El Bosquet, es disputarà un partit de futbol platja: solters contra casats. A les 5 també es podran fer les inscripcions i jugar una competició de bitlles catalanes.

Una de les novetats d’aquesta Festa Major és que les activitats infantils de dissabte a la tarda es traslladen de lloc. De la plaça de l’Església passen al camp de futbol, lloc on es podran gaudir d’inflables per a totes les edats i fer passejades en poni, gràcies a la col.laboració de l’Escola Pony Club Granja. A 2/4 de 12 de la nit, al Local Rossend Montané, es viurà el Ball de Festa Major a càrrec de l’orquestra Setson. La Societat confia que aquesta serà una activitat seguida per veïns del poble i del municipi.

A dos quarts d’11 del matí de diumenge se celebrarà la missa de Festa Major. A un quart de 12 del migdia, a la plaça de l’Església, es podrà seguir una exhibició de gimnàstica rítmica, de la mà del Rítmica Olèrdola.A les 12 del migdia s’ha marcat l’inici de la cercavila amb la Colla de Gegants de Sant Pere Molanta, La Bolangera de Sant Pere Molanta, Panderetes de Sant Pere Molanta, Cintes de Moja, Colla de Gegants de Moja, Gegantons de Moja, Capgrossos de Moja, Panderetes de Moja, els timbalers del Ball d’Enveja, Els Llops de Sant Miquel d’Olèrdola, i El Drac de Sant Miquel d’Olèrdola. En acabar la Cercavila, a la plaça de l’Església, hi haurà exhibició folklòrica de tots els balls. Seguidament, La Portàtil FM oferirà un concert vermut. A 2/4 de 7 de la tarda, al Local Rossend Montané, es podrà jugar al Bingo de Festa Major, amb coca i cava. Al soterrani del Local Rossend Montané es jugaran les finals de les competicions de dards i de ping-pong. Durant el transcurs del Bingo es realitzarà l’entrega dels premis de Dards, Ping-pong, Petanca, Bitlles Catalanes i el concurs de dibuix. En acabar, a la Plaça de l’Església, s’encendrà la traca final de Festa Major.

Durant la Festa Major, al local del Casal d’Avis, es podran veure exposats els treballs del grup de manualitats del Casal. La mostra es podrà visitar el dissabte, de dos quarts d’11 a les 2 i de les 5 a les 8 del vespre. Diumenge l’horari d’obertura serà de 10.30 a 14.30 i de 17 a 19h.

Document Actions