Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel d’Olèrdola estrenarà per aquesta Festa Major un nou Ball de Nans

Celestino Laguna ha elaborat la parella de peces que s'estrena, amb la voluntat que es vagin incorporant nous nans en propers anys

dijous 02 octubre 2014

Coincidint amb el primer any que és organitzada per la nova Junta de la Societat La Lleialtat, la d’aquest 2014 és una Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola que es presenta amb novetats. A més de la ja anunciada presència de la imatge de Sant Miquel en la cercavila, amb la seva estada durant dues nits a l’ajuntanment i l’entrada de nou a l’església, s’aporta una altra innovació que també té a veure amb la cercavila. Es tracta de la introducció d’una parella de nans. En el programa d’actes de mà distribuït al poble es manté en suspens i s’anuncia com a “ball sorpresa”, però la presidenta de la Societat la Lleialtat, Roser Mascaró, ja anunciava que es tracta d’una parella de Nans que ha elaborat Celestino Laguna. Mascaró apuntava que podria ser que fossin batejats el diumenge dia 12, després de l’entrada del sant a l’església.(àudio)nans2.JPG

La voluntat de la Societat és que la parella vagi tenint nous acompanyants i que es vagin afegint més nans en propers anys a la Festa Major. (àudio)

Amb iniciatives com la creació d’aquest nou ball de nans, des de la Societat el que es pretén és dinamitzar el poble i omplir-lo d’activitats.(àudio)

Els dos nans ja compten amb balladors. No s’ha confirmat com es diran les noves peces, però  tot apunta que tindran un nom ben miquelenc.

 

Document Actions