Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel encetarà les celebracions de Carnaval a Olèrdola els dies 2 i 3 de febrer

La Societat La Lleialtat ha programat sopar, ball i carnaval infantil

divendres 11 gener 2013

 

Seguint el criteri establert en els darrers anys, Sant Miquel marca el tret de sortida de les celebracions de Carnaval a Olèrdola. Els actes que en motiu d’aquestes festes ha programat la Societat La Lleialtat es faran el cap de setmana del 2 i 3 de febrer, la setmana anterior a la celebració de les principals rues de carnaval del Penedès.

La presidenta de la Societat, Maria Montané, explicava que ser els més matiners en viure el Carnaval facilitava que els veïns del poble assistissin a la festa.(àudio)

Per dissabte dia 2 s’organitza, a partir de dos quarts de 10 de la nit, el sopar de Carnaval, per donar pas a una exhibició d’una de les comparses del Penedès i el ball amb el conjunt Alma. Es demana als assistents que vagin disfressats. Les inscripcions es poden fer fins el 29 de gener, trucant al telèfon 93 890 37 66. El sopar es farà a base de xatonada i carn a la brasa. El preu és de 12 euros pels socis i de 5 euros pels fills de socis. Els no socis hauran de pagar 20 euros els adults i 10 euros els fills.

L’endemà diumenge dia 3 de febrer, a dos quarts de 6 de la tarda, es viurà el carnaval infantil. L’actuació la posarà l’animador Pep Ayora i després hi haurà xocolatada. Aquest Carnaval infantil acostuma a comptar amb una concorreguda presència d’infants de Sant Miquel i d’arreu del municipi.(àudio)

D’altra banda, des de la Societat s’informa que la Junta estarà els propers dos dimarts al local, en horari de dos quarts de 8 a les 9 del vespre, per a fer el pagament de la loteria de Nadal. Les participacions de la Societat han estat premiades amb el reintegrament i això suposa rebre el mateix import que es jugava.

Entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions