Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel ha celebrat el Carnaval amb sopar, ball i animació infantil

El Carnaval infantil, amb l’animador Pep Ayora, ha tornat a reunir a infants de tot el municipi

dimarts 05 febrer 2013

 

Aquest cap de setmana ha estat el primer que ha acollit activitat de carnaval al Penedès. S’han fet les primeres rues i balls, també a Olèrdola. Al municipi, Sant Miquel ha obert el foc de les festes de Carnaval, gràcies a les activitats organitzades per la Societat La Lleialtat. Dissabte es convocava un sopar de Carnaval, ball amb el conjunt Alma i exhibició de la comparsa “Fem pinya” de La Bleda. L’endemà es vivia un animat Carnaval infantil.

Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat, es mostrava satisfeta del resultat de les activitats perquè s’havia obtingut una participació i assistència d’acord amb les previsions. Una setantena de veïns es reunien pel sopar i el ball amb el grup Alma va estar molt animat.(àudio)CarnavalStMiquel1.JPG

De diumenge a la tarda cal destacar que, tal i com ha passat en els darrers anys, el Carnaval infantil a Sant Miquel ha reunit a infants de diferents nuclis del municipi. Aquest any es comptava amb l’animació de Peo Ayora, que va fer moure a petits i grans.(àudio)

El Carnaval a Sant Miquel s’avança respecte les dates tradicionals per així permetre que els veïns en puguin gaudir. La fórmula ha funcionat en els darrers anys i es preveu mantenir en els propers.(àudio)

Després de deixar enrere aquestes celebracions de Carnaval la Societat anuncia que pel proper mes de març organitzarà una sortida a peu  i una calçotada.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions