Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel ha commemorat l’11 de Setembre amb una caminada fins a Viladellops i una paella popular

Les activitats les organitzava la Societat La Lleialtat i han comptat amb un centenar de participants
Dinar popular a l'interior del Local Rossend Montané
Dinar popular a l'interior del Local Rossend Montané

dimecres 12 setembre 2012


El caràcter reivindicatiu que ha marcat aquest 11 de Setembre al conjunt del país no ha exclòs també propostes de caràcter lúdic i festiu que se celebren habitualment dins dels actes de la Diada Nacional de Catalunya. Així, en el cas d’Olèrdola, l’11 de Setembre s’ha commemorat a Sant Miquel amb activitats organitzades per la Societat La Lleialtat. Pel matí es va fer una caminada fins a Viladellops i , ja al migdia, es va servir a l’interior del Local una paella popular, per acabar amb un bingo.

Maria Montané,presidenta de la Societat La Lleialtat, ens explicava que feien una valoració positiva de els dues activitats. De la caminada hi han participat 50 persones i en la paella hi havia 80 veïns.(àudio)

Per la Societat amb actes com aquests , a més de commemorar la Diada Nacional de Catalunya, també es busca “fer poble”(àudio)

Ara la Societat està immersa de ple en els preparatius de la Festa Major de Sant Miquel,que tindrà lloc la segona setmana d’octubre, tot just d’aquí a un mes. Abans, però, el proper 29 de setembre oferiran actes per celebrar el patró del poble, Sant Miquel(àudio)

Encara resta tancar els detalls, però tot apunta que també es preveu organitzar pel dia 29 un àpat popular.

 

 

 

Document Actions