Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel i Sant Pere Molanta aporten prop de 3.000 ampolles de cava a la Campanya de l’Ampolla

Cada vegada hi ha més veïns que donen les ampolles sense etiqueta autoadhesiva
Grup de recollida aquest dissabte a Sant Pere
Grup de recollida aquest dissabte a Sant Pere

dilluns 14 gener 2013

Olèrdola ha fet una apreciable aportació a la campanya de l’Ampolla, celebrada aquest dissabte. Al municipi es va procedir a fer la recollida d’ampolles de cava buides, porta per porta, a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta, en els dos casos el dissabte al matí. Les xifres d’ampolles recollides en aquests dos pobles d’Olèrdola són similars als registres de les darreres edicions, amb una lleugera tendència a la baixa en el cas de Sant Miquel.

A Sant Miquel la recollida era assumida per exmembres del Grup de Joves. Pere Joan Ullate, un dels responsables d’aquesta acció solidària al poble, indicava que no van poder arribar a la xifra del miler d’unitats recollides, referència que sí que es va superar l’any passat.(àudio)

Per a fer la recollida es va comptar amb una furgoneta cedida pel restuarnt Masia Catalana-La Casa del Conill. Es va notar que els veïns eren més previsors, però no es va comptar amb cap masia que aportés una quantitat molt gran d’ampolles com sí que havia passat els altres anys. (àudio)

Una de les notes destacades de la recollida a Sant Pere Molanta, assumida pel Grup de Joves, és que es va poder comprovar com cada vegada hi ha més veïns que fan l’esforç de treure les etiquetes autoadhesives a les ampolles de cava buides. Jordi Gómez, president del Grup de Joves, es mostrava satisfet pel funcionament de la campanya a Sant Pere Molanta.(àudio)

La quantitat d’ampolles obtingudes s’aproxima a les 2.000, xifra similar a la de l’any passat. (àudio)

A Sant Pere Molanta el Grup de Joves va poder comptar amb la camioneta de construccions Tizon i un piscolabis ofert per La Posada.

Des de Joves Cristians de Vilafranca s’ha avançat que la campanya hauria aconseguit 70.00 ampolles de cava, a les quals cal afegir 20.000 més destinades a vidre.

La Campanya de l’Ampolla ha celebrat aquest dissabte la seva 30a edició i els seus beneficis es destinaran al Centre Abraham de Càrites, a Vilafranca.

Escolta les entrevistes de balanç de la Campanya de l'Ampolla, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions