Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel torna a participar en la Campanya de l’Ampolla

La recollida solidària d’ampolles de cava buides és assumida per exmembres del Grup de Joves
Logo de la Campanya de l'Ampolla
Logo de la Campanya de l'Ampolla

dimarts 08 gener 2013

Sota l’organització de Joves Cristians de Vilafranca i amb la implicació de les parròquies i entitats de la societat civil de la comarca, aquest dissabte té lloc la 30a Campanya de l’Ampolla. La recollida solidària d’ampolles de cava buides aquest any destinarà els seus beneficis al Centre d’Acollida Abraham de Càrites, situat a Vilafranca. Olèrdola hi torna a participar un any més en aquesta acció solidària, una de les que més energies mobilitza al llarg de l’any a l’Alt Penedès. A Sant Miquel, exmembres del Grup de Joves assumeixen de nou la feina d’anar porta per porta, masia per masia, per a recollir les ampolles. Pere Joan Ullate, un dels organitzadors de la recollida a Sant Miquel, destacava que renoven cada any aquest compromís solidari pels continguts de la campanya, però afegia que per a ells també és una excusa per trobar-se .(àudio)

Per facilitar la feina de recollida, es demana als veïns que deixin les ampolles fora de casa. (àudio)

Amb l’aportació de les ampolles donades pel Base Olèrdola, al bar del camp municipal d’Els Pins de Moja, l’any passat es va arribar a superar la xifra de les mil unitats recollides. La previsió aquest any és la de repetir aquesta quantitat.En les darreres edicions, la campanya destina els seus beneficis a un projecte vinculat al territori. Des de Sant Miquel no es creu que això hagi estat un factor que determini l’increment detectat d’ampolles recollides al poble, però sí constaten que ha coincidit. (àudio)

Joves Cristians de Vilafranca espera superar les 70.000 ampolles recollides l’any passat. En el cas de Sant Miquel, les persones que tinguin una gran quantitat d’ampolles i vulguin concertar com es passen a recollir dissabte al matí, poden trucar al telèfon 600 38 04 84. La recollida al poble i masies s’ha programat des de les 9 del matí a la una del migdia.

Entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions