Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Miquel viu un animat Carnaval Infantil

Concorreguda activitat aquest diumenge al Local Rossend Montané, amb l’actuació de Pep Ayora i xocolatada

dilluns 24 febrer 2014

Dins de les activitats que es convoquen a Olèrdola per Carnaval, una de les més consolidades és el Carnaval infantil que es fa a Sant Miquel. L’organitza la Societat La Lleialtat i aquest any s’ha celebrat aquest diumenge a la tarda, al local Rossend Montané. L’ambient de festa i l’animació per als infants han marcat aquest acte, que ha comptat amb la dinàmica actuació de Pep Ayora. En el tram final de l’espectacle es començava a servir una xocolatada per als assistents, posant un dolç comiat a un acte que ha tingut com a grans protagonistes els infants i les seves disfresses.CarnavalStMiquel2.JPG

Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel, subratllava que la festa havia comptat amb una bona resposta de famílies del poble amb infants, però també d’altres que provenien de nuclis propers.(àudio)

Tenint en compte la població de Sant Miquel, des de la Societat es constata que les activitats adreçades als més petits gairebé sempre obtenen una àmplia participació.(àudio)

El Carnaval a l’Alt Penedès ja ha començat amb gran intensitat aquest cap de setmana, amb les primeres rues. El cap de setmana fort serà el que ve. Des de la Societat es manté el criteri de programar la festa infantil de Carnaval la setmana anterior a les dates del Carnaval tradicional. Malgrat que es coincideix amb altres actes, l’experiència confirma que tot pot ser compatible.(àudio)

Fa quinze dies, des de la Societat ja es va convocar un exitòs sopar i ball d’ambientació carnavalesca. Hi va actuar el grup Alma i es van superar les 120 persones en el sopar. Ara la propera activitat que comença a preparar la Societat és l’assemblea anual de socis, prevista per a mitjans del mes de març.CarnavalSt.Miquel3.JPG

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions