Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta acull un taller formatiu per millorar la comunicació dels adults amb els infants

Està basat en el supervendes “Com hem de parlar perquè els fills escoltin. I com hem d’escoltar perquè els fills parlin”

divendres 05 abril 2013

El llibre “Com hem de parlar perquè els fills escoltin. I com hem d’escoltar perquè els fills parlin”, d’Adele Faber i Elaine Mazlish, s’ha convertit en un material de referència per millorar les relacions humanes i facilitar la comunicació dels adults amb els infants i adolescents. El treball és un supervendes al món i ha inspirat tallers que es realitzen arreu del territori. Gràcies a l’entitat “Com1nicat”, que organitza els tallers a Catalunya, aquestes sessions formatives també arriben a Olèrdola. I és que a partir de dimecres que ve el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta acollirà un taller basat en aquesta metodologia. Es farà els dimecres, durant 7 sessions, en horari de 7 a 9 del vespre. La facilitadora del taller és la Susana Ros, formadora que també ha assumit a Sant Pere Molanta tallers de bio-dansa i de txi-qun. Ella mateixa explica que el taller té l’objectiu d’oferir eines i recursos per tenir una bona comunicació amb infants i adolescents, fonamentada en la confiança, l’autoestima i el respecte. (àudio)

El taller és molt dinàmic, amb exemples pràctics i jocs de rol que ajuden a establir eines útils d’aplicació. El taller també és útil en les relacions entre adults, no només per comunicar-se amb infants o adolescents, tal i com destaca la Susana Ros. (àudio)

Els organitzadors del taller entenen que és necessari dedicar temps per millorar la comunicació amb els fills. (àudio)

Per més informació i inscripcions, les persones interessades poden consultar la web www.com1nicat.cat, o bé trucar al telèfon 673 332 987. El taller té un preu de 160 euros, incloent els materials.

Escolta l'entrevista a Susana Ros, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions