Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta arrodoneix un excel·lent Carnaval amb els 1rs premis a Vilafranca i a Santa Fe

“Des de les profunditats” ha acumulat aquest 2017 fins a tres 1rs premis i dos segons

dilluns 06 març 2017

El 2017 serà recordat pel grup de Carnaval de Sant Pere Molanta. El  tercer i darrer cap de setmana amb rues ha servit per a confirmar que el grup s’ha situat entre les agrupacions més guardonades del Carnaval al Penedès. Divendres a la nit obtenien el primer premi a la rua de Vilafranca i el diumenge arrodonien el seu palmarès amb el primer premi a Santa Fe del Penedès. Abans, el dissabte, també van poder fer-se amb el 2n premi en l’exhibició de comparses del carnaval de La Ràpita. A aquesta collita de guardons assolida aquests darrers dies, cal afegir-hi el 2n premi que van obtenir en el primer concurs de comparses celebrat a Sant Miquel , així com el 1r premi del concurs de la rua de Calafell platja.PreStPere2.JPG

Manel Zapater, del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, es mostrava molt satisfet pels premis assolits aquest 2017. Especialment destacava els primers premis a Calafell, per ser la rua més nombrosa;  i el de Vilafranca, en ser capital de comarca. Amb tot, Zapater, assenyala que la rua de Vilafranca “no s’hagués hagut de celebrar” per la pluja.(àudio)

Zapater considera que els jurats haurien valorat un conjunt d’elements que tenien una presència destacada i equilibrada en la proposta de Sant Pere: la carrossa, amb l’original peix i els detalls que incorpora; la disfressa llampant; així com  la nombrosa comparsa, amb 242 persones que es posaven en moviment de manera molt coordinada executant elaborades coreografies.(àudio)

El grup treballa sense posar-se fites. Zapater diu que les idees surten i després s’intenten posar a la pràctica.(àudio)

Al grup de Carnaval de Sant Pere Molanta encara li resta un compromís aquest cap de setmana, a Lavern. El cap de setmana següent ja tancaran l’any amb un sopar de germanor, que reunirà  a més de 300 persones.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Manel Zapater clicant aquí

Document Actions