Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta es prepara per a viure la Festa Jove

A partir de les 0:30 de la matinada de divendres a dissabte actuen els dj’s Adrià Ortega i The Tinc Cartrons

divendres 17 agost 2018

La matinada d’aquest divendres a dissabte la Festa Major de Sant Pere Molanta viu el seu esdeveniment més concorregut: la Festa Jove. A partir de les 0:30h , a la pista, actuaran els dj’s Adrià Ortega i The Tinc Cartrons. El president del Grup de Joves, Albert Montané, i la presidenta de la Societat Principal-Unió, Aina Zapater, assenyalen que es tracta de l’acte “més fort” que organitzen des del Grup de Joves i posaven l’accent en què es preveuen mesures per a “tenir-ho tot controlat” per a passar una nit de gresca amb civisme.(àudio)

Recordem que amb la voluntat de prevenir accidents i ampliar les mesures de seguretat presents en un dels actes més concorreguts que s’organitzen a Sant Pere Molanta, els agents municipals d’Olèrdola han anunciat que durant la Nit Jove de la Festa Major del poble no es podrà circular en bona part dels carrers Sant Roc i Wilson. Els dos carrers són els que estan situats en l’entorn de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta.

Els  agents municipals des de fa anys han limitant l’accés de vehicles al casc urbà de Sant Pere Molanta durant la Nit Jove. Aquest any s’ha decidit ampliar la zona de prohibició, per així reforçar les mesures de seguretat. La prohibició de circular inclou l’accés al poble de Sant Pere Molanta, des de l’eix Rossend Montané. Així, ja no es podrà circular en el tram comprès entre Cal Colàstic fins arribar a la cantonada del carrer Sant Roc amb el carrer Sant Pere. En l’altre accés habitual al poble, la prohibició establerta és des del carrer Font-tallada, cantonada carrer Wilson, fins al carrer Sant Roc.

. El propòsit és que els visitants que es desplacin fins a Sant Pere en cotxe, aparquin el vehicle a Vila Maimona i es desplacin a peu fins a la pista, amb la qual cosa s’entén que es minimitzen els riscos de possibles accidents.

La prohibició estarà vigent des de les 22:30 del divendres 17 d’agost fins a l’endemà dissabte dia 18, a les 6 de la matinada. Durant aquest marge els agents tenen previst en els accessos del poble fer controls.

El primer dels actes de dissabte, a continuació de la Festa Jove, seran les matines, a partir de les 7 del matí. A dos quarts de 6 de la tarda es farà el torneig de petanca i al Centre Cívic Gatzara es podrà visitar l’exposició de l’Escola de Puntaires, de les 7 del vespre a les 9 de la nit. El grup Loren amenitzarà el ball de tarda i el ball de nit, de nou a la pista. Diumenge, darrer dia de la Festa Major, s’ha programat la recepció de les truites participants en el concurs de truites, de 12 a 13h. Seguidament hi haurà deliberació del jurat i el concert vermut a càrrec del grup Vernets. Aina Zapater assenyala que el concurs de truites i posterior concert vermut és un dels actes que s’ha consolidat en els darrers anys dins de la Festa Major de Sant Pere Molanta.(àudio)

En acabar el concert vermut s’encendrà la traca de fi de festes. I encara pel vespre, de 7 a 9, serà el tercer i darrer moment d’obertura de l’exposició de l’escola de Puntaires d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Albert Montané i a Aina Zapater, realitzada pel programa "El Balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions