Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta ha viscut aquest cap de setmana la seva Festa del Most

Cinema infantil, ball, sortida a Sant Sadurní i teatre han donat contingut a la Festa
Moment de la representació a Sant Pere de "Mort accidental d'un anarquista"
Moment de la representació a Sant Pere de "Mort accidental d'un anarquista"

dilluns 29 octubre 2012

 

Aquest cap de setmana Sant Pere Molanta ha celebrat la seva Festa del Most. El programa d’actes ha inclòs propostes adreçades a tots els públics, amb cinema infantil, ball de nit, sortida a Sant Sadurní i teatre.

Dissabte al migdia, una quarantena d’infants responien a la crida de veure en pantalla gegant la pel·lícula “Feliz dia rey Julian” , amb els pingüins de Madagascar. Els nens eren de diverses edats i van gaudir també d’un pica pica, tal i com  recordava la sòcia de la Societat Principal-Unió i membre del grup El Folre, Càndida Jiménez.(àudio)

Per la nit es va fer el Ball del Most, amb el conjunt musical “Cafè Trio”. I l’endemà tenia lloc una completa visita a Sant Sadurní per conèixer el Centre d’Interpretació del Cava,  Xocolates Simó i les caves Pere Ventura. (àudio)

El grup “L’Escorça” de Sant Joan de Mediona tancava la Festa del Most amb la representació de l’obra de Dario Fo “Mort accidental d’un anarquista”, dins de la programació de la 22a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Text clàssic de la sàtira política, Fo ambienta en la Itàlia de l’any 70 aquesta denuncia del joc brut que la policia i la judicatura aplica sense escrúpols per a provocar i desacreditar a moviments d’esquerres.

Josep Feixes, el director del grup, es mostrava satisfet per la reacció del púbic i  recordava que el tema que es planteja en la funció “és del tot vigent”. Feixes també lloava les condicions de la Sala de Sant Pere Molanta per a poder fer representacions teatrals. (àudio)

La funció comptava amb l’organització del grup El Folre. Es dóna el cas que la formació teatral de Sant Pere Molanta actuarà precisament a Sant Joan de Mediona, amb “Les meves veïnes”, el proper 18 de novembre

Document Actions