Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta ha viscut el Firamercat més concorregut dels darrers anys

Èxit de la Primera Trobada de vehicles clàssics i de competició, que ha reunit a una vuitantena de cotxes

dimarts 01 juliol 2014

Aquest diumenge, Sant Pere Molanta ha acollit la 18a edició de Firamercat, la fira d’artesania, antiguitats i objectes de segona mà. El temps va acompanyar i el moviment de públic per la fira ha estat constant, especialment durant el matí i a darrera hora de la tarda. Indicadors com el seguiment de les activitats o els esmorzars servits permeten afirmar que la d’aquest diumenge ha estat l’edició més concorreguda de Firamercat dels darrers anys.

En el moment  de fer valoracions, tothom coincidia en indicar que la primera trobada de vehicles clàssics i de competició havia permès atraure a més públic durant el matí. La trobada, organitzada per Lluís López, ha reunit a més de 80 cotxes de més de 30 anys d’antiguitat. Pilar Grimau, presidenta de la Comissió Firamercat, destaca aquesta novetat dins de l’èxit de públic d’aquesta 18a edició de Firamercat.(àudio)Firamerccat2.JPG

A Firamercat hi han participat una setantena d’expositors, que posaven a la venda articles ben diversos. Hi predominaven els de segona mà, però també es podien trobar productes artesans i gastronomia. (àudio)

Un dels punts més concorreguts de la fira ha estat la mostra de vins, caves i embotits artesans. Es van vendre prop de 200 tiquets de degustacions, entre un públic interessat per conèixer les característiques dels productes i deixar-se guiar. Ampar Cachà, membre de l’organització, posa l’accent en la continuïtat d’aquesta mostra dins de Firamercat.(àudio)

L’organització va fer una crida perquè a Firamercat hi participessin veïns i veïnes, posant a la venda els seus productes. Va ser el cas de l’Albert Domènech, veí de Can Torres, que assenyala que l’experiència havia estat molt profitosa.(àudio)

Firamercat va comptar amb actuacions de balls del municipi i l’exhibició del grup Gatzara country. No hi van faltar activitats clàssiques com la xocolatada o el concurs de munyir cabres.

Amb l’ànim d’impulsar activitats per celebrar Sant Pere, aquest any el Grup de Joves va tenir un major protagonisme, organitzant divendres una Festa Jove a la pista. Dissabte es va seguir oferint el sopar popular, a la plaça Bosquina.

Escolta entrevistes de valoració de Firamercat, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquícopy_of_Firamercat3.JPG

.

Document Actions